Boston Tea Party

Boston Tea Party is Party Guaranteed !
De Boston Tea Party is dé superspontane TOP- feestband van Nederland en volgens insiders Neerlands beste en vooral leukste feestband.

 

Met het Feest der Herkenning en een absolute spektakelshow is dit 10-tal dé garantie voor een volledig geslaagd feest!

 

Is This A Party Or What ?!
Met hits en veel medleys van bekende lekkere oude en nieuwe dans & feest classics brengen we het Feest der Herkenning: dé garantie voor een volledig geslaagd feest!

 

What You See Is What You Get !
De leden komen uit alle muziek- en windstreken, maar hebben één ding gemeen: hun passie voor een gezellige boel. En dat stralen ze dan ook absoluut uit op het podium!

 

Een pompende vier man sterke ritmesectie, drie spetterende en knetterende blazers, drie superspontane zangeressen met wonderschone zangstemmen

bostonteaparty

aangevuld met spectaculair licht en adembenemend geluid staan garant voor een absolute spektakelshow.

 

Kom het zelf maar eens beoordelen
Volgens insiders dus Neerlands beste feestband. Maar geloof dat niet omdat dat nu zo gezegd wordt, kom dat zelf maar eens beoordelen!
Het tiental van de Boston Tea Party maakt al jarenlang van elk optreden een superfeest, waarbij het dansende publiek de hoofdrol speelt. En dat is te zien!

 

Boston Tea Party & Friends
De Boston Tea Party is en blijft een compromisloze feestband en zal nooit een brave (begeleidings)band willen zijn. Maar met het bijzondere Boston Tea Party & Friends… is het dubbel feest !
Boston Tea Party & Friends is een spectaculaire finaleshow waarin de Boston Tea Party diverse “Friends” live begeleidt. Niet zomaar het standaard repertoire maar een combinatie van verrassende nummers, bijzondere duetten en alles lekker door elkaar heen. Een spetterende spontane show die blijft boeien!

 

 
Copyright © 2010-2017 Philippi Produkties. Alle rechten voorbehouden.
Website  CSrheden.nl