30 Euro Live

Vanuit het Oosten van het land bestormen drie jonge muzikale toptalenten de Nederlandse podia! Onder de naam 30 Euro Live veroverden de drie vrienden binnen de kortste keren alle windstreken van ons land.

 

30 Euro Live is een band die het vermogen heeft om met hun ongecompliceerde bühne show iedere zaal tot een waar feestparadijs om te toveren.

 

100% Live vanaf het podium super swingende sing-a-longs waarmee jong en oud zich vermaken. Meezingen, meespringen en je helemaal geven tijdens de knallende sets van deze 3, zéér goed uitziende, muzikale toppers. Geen wonder dat deze boys menig meisjeshart zeer snel doen laten kloppen. Hun fanclub bestaat voor het overgrote deel dan ook uit hartstochtelijke vrouwelijke fans.

 

Maar het zijn niet alleen de vrouwelijke fans die de band tot hun favoriet rekenen. Hun fans zijn terug te vinden in alle lagen van de bevolking. 30 Euro Live is namelijk, ondanks alle successen, gewoon wél de 30 Euro Live vanaf het begin gebleven. Een muzikale eenheid met een witte vleugel, een wit drumstel en een witte muur van gitaarversterkers op het podium en heel veel enthousiasme en entertainment.

30eurolive

 

In oktober 2008 hebben de mannen hun eerste buitenlandse avontuur afgerond. Op uitnodiging van de dienst O & O van de Koninklijke Landmacht hebben ze een tour gemaakt langs Kandahar, Kamp Holland en Deh Rawod in Afghanistan. Een onvergetelijke ervaring voor 30 Euro Live en hun team. De optredens waren geweldig. Tot aan de dag van vandaag hebben de Euro’s nog steeds contact met diverse militairen die de optredens in Afghanistan meegemaakt hebben.

 

Een recent hoogtepunt in het bestaan van 30 Euro Live was de release van de single “de Horizon”. Het zal niemand verbazen dat dit nummer over een uitgezonden militair gaat. Het nummer is enkele duizenden keren gedownload via de officiële downloadsites en de videoclip, opgenomen en geproduceerd door de mannen van Waterproof Films, is veel te zien bij TMF en TV Oranje.

 

 

 
Copyright © 2010-2017 Philippi Produkties. Alle rechten voorbehouden.
Website  CSrheden.nl