Diep Triest

 

Al ruim 14 jaar is DiepTriest een graag geziene gast in het feestcircuit met meer dan 1500 succesvolle optredens op haar naam. DiepTriest brengt het Nederlandstalige lied op een eigen manier, met tekstprojectie, verkleedpartijen en veel humor.

 

DiepTriest: in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden is Diep Triest een band die feest wenst te maken. De band neemt u mee op een reis vol emoties: eenzaamheid, verbroken relaties, liefdesverdriet, verscheurde foto's, wintersportvakanties, scheidingen, autowrakken, luchtpost, België en rosse buurten. Maar ook mooie momenten van verliefdheid, vertederende kinderen, de eerste keer, heidebloempjes en intieme dranklokaaltjes passeren de revue. Dit alles leidt tot ongekende momenten van verbroedering en gevoelens van saamhorigheid.

 

De afgelopen 2 jaar stond het team van DiepTriest ook aan de basis van diverse theatershows waaronder The Soul of Motown, A tribute to the BeeGees, Terug naar de kust en Those were the Days. Vanaf april 2008 is DiepTriest weer volop terug in het feestcircuit met een bijna volledig vernieuwd programma.

dieptriest

 

 

 
Copyright © 2010-2017 Philippi Produkties. Alle rechten voorbehouden.
Website  CSrheden.nl