Flat Out

Als een Zuidwester storm raast deze formatie al ruim 20 jaar over het publiek in binnen- en buitenland. Maar liefst 10 door de wol geverfde popmuzikanten staan garant voor een wervelende avond muziek, humor en kwaliteit; één zanger, twee zangeressen, drie superstrakke blazers en een stevige ritmesctie van vier man vormen samen het fundament voor feesten en partijen.

 

flatout

 

Flat Out is een swingende pop-coverband met een zeer ruim repertoire. Van rock tot ballad, van dance tot hip-hop; echte live-muziek in een professioneel jasje. Inmiddels heeft de band vier live cd’s en een twee live dvd's op haar naam staan, en een zeer goede live-reputatie opgebouwd. De laatste live cd/dvd werd opgenomen tijdens het Nieuwjaarsconcert op 9 januari 2009 in een uitverkochte Stoelemat (2000 man!) te Bergen op Zoom.

 

Vele privé en zakelijke evenementen gingen u voor : openingsfeest Erasmusbrug R’dam, Libertel, KPN, ABN-AMRO,KPMG, Rabobank, etc. Verder stond de band onder andere als voorprogramma bij Rob de Nijs, Volumia, Lois Lane, Gordon, The Gibson Brothers, T-Spoon en Close II You.

 

Geen podium te groot, geen land te klein. Van bruiloft tot personeelsfeest of mega-evenement; Flat Out maakt van uw evenement een FEEST

 

 
Copyright © 2010-2017 Philippi Produkties. Alle rechten voorbehouden.
Website  CSrheden.nl