Het Feestteam

Het FeestTeam ‘de Stabiele factor in Feest’ uitgeroepen tot ‘Beste Feestact van Nederland’.

 

Het FeestTeam is vanaf 2000 actief en heeft in die jaren al heel wat podia betreden, of het nu gaat om een publiek van 100 personen of 100.000 personen Het FeestTeam heeft bewezen binnen een mum van tijd een locatie om te kunnen toveren in een waar feestpaleis.

 

In de afgelopen jaren heeft Het FeestTeam ruim 10 keer de top 50 gehaald met de diverse cd-singles. Met regelmaat is Het FeestTeam te zien op de lokale en landelijke televisiezenders en te horen op de radio.

 

Tijdens een 35 minuten durend interactief spektakel brengen Stan & Peter u de meest uiteenlopende feestnummers in een voortdurend wisselende show. Een feest der herkenning waarbij u zelf ook de nodige nummers zult meezingen.

 

Op het podium verijzen tijdens de show de nodige attributen en rekwisieten, hiervoor dient de stagemanager die er zorg voor draagt dat alles tijdens het optreden vlekkeloos verloopt. Vlekkeloos? Soms zult u zich afvragen; was dit nou de bedoeling of gaat er alweer iets fout?

feestteam

Mede door het improviserend vermogen van Stan & Peter wordt een optreden gewaardeerd door de meest uiteenlopende categorie mensen, en of het nu gaat om jong of oud. Tevens bestaat de mogelijkheid om de ‘Mega Grote Familieshow’ te boeken, een 3 uur durende show, met een dj diverse decorstukken en meerdere optredens van Het FeestTeam. Op verzoek is er uitgebreide informatie beschikbaar over deze show.

 

Niet alleen in discotheken, cafés en feesttenten staat Het FeestTeam op de goede plaats maar ook op een bedrijfsevenement, zo heeft Het FeestTeam al opgetreden voor de grootste bedrijven van Nederland. Het enige criteria dat belangrijk is voor een optreden is dat er feest gevierd mag worden, zo begon Het FeestTeam al meerdere malen een show tijdens een diner of vlak na een presentatie, niet is te dol en alles kan.

 

Een gerenommeerd geluidsbedrijf zorgt voor de geluidapparatuur, zij zorgen dat niets aan het toeval wordt overgelaten. Zij zorgen voor een passend geluidssysteem op de diverse locaties.
(tot maximaal 1000 pers.) bij meer dan 1000 personen of extreem grote locaties zorgen zij na een kort telefoontje voor de meest voordelige en praktische oplossing.

 

 
Copyright © 2010-2017 Philippi Produkties. Alle rechten voorbehouden.
Website  CSrheden.nl