De Fantastico's

 

 

Medio augustus 2012 is het nieuwe Nederlandstalige duo de “ Fantasticos” spontaan ontstaan De ingrediënten waren snel voorhanden …….de sound van toen ( in een modern 2012 jasje ) en de zoetgevooisde stemmen van 2 prima zangers.
De namen van Henk Janssen en Johnny Meijers kwamen direct op tafel , de een ( Henk ) met een Havenzangers verleden en de ander ( Johnny ) met een Sunstreams verleden.
Johnny , in 1949 geboren in de Egelantierstraat in de Amsterdamse Jordaan , verhuisde op 5 jarige leeftijd naar Nijmegen . Van zijn vader leerde hij drummen en accordeon spelen. Rond z’n 20e jaar werd Johnny gevraagd om drummer te worden bij de Groesbeekse formatie “The Sunstreams “ . Mede door de imposante schare fans en de vele optredens van deze razend populaire groep vonden zij hun weg naar de studio. Dit leverde Johnny in de begin jaren 80 – 2 gouden en 1 platina album op. “ Aan de grens van de Duitse heuvelen “ en “Hoor je het ruizen der golven “ waren 2 grootste Hits van The Sunstreams.
Henk , in 1965 geboren in Groesbeek , is tot 1985 daar ook woonachtig geweest. De eerste kennismaking met Johnny van The Sunstreams was toen Henk 5 jaar oud was en hij tijdens een matinee stiekem de feesttent was ingekropen om de drummer aan het werk te zien. Vanaf die tijd is er een ware vriendschap ontstaan tussen Johnny & Henk. Henk speelde als drummer in diverse duo’s en bandjes zoals Les Chromona’s – The Moonlights en zelfs ook in De Havenzangers toen de groep nog kompleet was ! Net zoals Johnny werd Henk drummer maar beschikte hij over een warme mooie stem wat resulteerde in diverse singles en zowaar een eigen solo album. Enkele bekende nummers van Henk zijn “ Maar eens zijn wij samen “ en “ En heel vaak huil je. “ . Sinds 1985 is Henk samen met z’n gezin woonachtig in Nijmegen.!
Samen zullen de heren als “Fantasticos “ met veel werklust en plezier door het leven gaan en de stemming gaan verzorgen op menig feestje in de komende jaren.

Medio augustus 2012 is het nieuwe Nederlandstalige duo de “ Fantasticos” spontaan ontstaan

 

De ingrediënten waren snel voorhanden…….de sound van toen (in een modern 2012 jasje) en de zoetgevooisde stemmen van 2 prima zangers.De namen van Henk Janssen en Johnny Meijers kwamen direct op tafel , de een (Henk) met een Havenzangers verleden en de ander (Johnny) met een Sunstreams verleden.

 

Johnny, in 1949 geboren in de Egelantierstraat in de Amsterdamse Jordaan, verhuisde op 5 jarige leeftijd naar Nijmegen. Van zijn vader leerde hij drummen en accordeon spelen. Rond z’n 20e jaar werd Johnny gevraagd om drummer te worden bij de Groesbeekse formatie “The Sunstreams “. Mede door de imposante schare fans en de vele optredens van deze razend populaire groep vonden zij hun weg naar de studio. 

fantasticos

Dit leverde Johnny in de begin jaren 80 – 2 gouden en 1 platina album op. “Aan de grens van de Duitse heuvelen“ en “Hoor je het ruizen der golven“ waren 2 grootste Hits van The Sunstreams.

 

Henk, in 1965 geboren in Groesbeek, is tot 1985 daar ook woonachtig geweest. De eerste kennismaking met Johnny van The Sunstreams was toen Henk 5 jaar oud was en hij tijdens een matinee stiekem de feesttent was ingekropen om de drummer aan het werk te zien. Vanaf die tijd is er een ware vriendschap ontstaan tussen Johnny & Henk. Henk speelde als drummer in diverse duo’s en bandjes zoals Les Chromona’s – The Moonlights en zelfs ook in De Havenzangers toen de groep nog kompleet was! Net zoals Johnny werd Henk drummer maar beschikte hij over een warme mooie stem wat resulteerde in diverse singles en zowaar een eigen solo album. Enkele bekende nummers van Henk zijn “Maar eens zijn wij samen“ en “En heel vaak huil je.“ .

 

Sinds 1985 is Henk samen met z’n gezin woonachtig in Nijmegen. Samen zullen de heren als “Fantasticos “ met veel werklust en plezier door het leven gaan en de stemming gaan verzorgen op menig feestje in de komende jaren.

 
Copyright © 2010-2017 Philippi Produkties. Alle rechten voorbehouden.
Website  CSrheden.nl